Αντίστροφη Μέτρηση για Black Friday & Cyber Monday!

Αντίστροφη Μέτρηση για Black Friday & Cyber Monday!

Η Black Friday είναι πλέον γνωστή στο καταναλωτικό κοινό της Ελλάδας και χαίρει τεράστιας αποδοχής από όλους. Αυτή η μόδα έχει έρθει για να μείνει και είναι γεγονός! Για την ακρίβεια, έχει καθιερωθεί από σχεδόν όλες τις επιχειρήσεις μιας και κατά την λήξη της έχουμε και τις δύο ομάδες κερδισμένες, τόσο αυτή των επιχειρηματιών όσο και των καταναλωτών.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, κατά την οποία δίνεται σε εν δυνάμει πελάτες το εξαιρετικό προνόμιο να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε πολύ χαμηλές τιμές.

Το όνομα  «Μαύρη Παρασκευή» προήλθε από τις ΗΠΑ, κατά την δεκαετία του 1960 καθώς παρατηρήθηκε ότι την συγκεκριμένη ημέρα γινόταν υψηλός τζίρος στα καταστήματα και παράλληλα, σηματοδοτούσε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων αγορών εν όψει των εορτών. Η ερώτηση που ευσταθεί σε αυτό το σημείο είναι «γιατί μαύρη και όχι κάποιος άλλος χαρακτηρισμός;». Η εύλογη απορία μπορεί να απαντηθεί, έχοντας ως εξήγηση (μία από τις πολλές) το γεγονός ότι οι τότε άδειοι δρόμοι των πόλεων «μαύριζαν» από τον πολλή κόσμο και τα αυτοκίνητα που κατευθύνονταν προς τα καταστήματα για να κάνουν τα ψώνια τους.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την ύπαρξη της Cyber Monday (ή αλλιώς, ηλεκτρονική Δευτέρα), η οποία ακολουθεί αμέσως μετά της Black Friday και αφορά τις διαδικτυακές αγορές προϊόντων, προκειμένου να ικανοποιήσει και τους ανθρώπους που δε συμπαθούν τα παραδοσιακά ψώνια.

Οι δύο αυτές ημέρες τιμώνται ήδη πιστά, εφαρμόζοντας οι επιχειρήσεις συμφέρουσες εκπτώσεις προς όφελος των καταναλωτών εξού  και επικρατεί «πανζουρλισμός» το εν λόγω τετραήμερο.

Η Bitdefender δίνοντας δυναμικά το παρών επί 2 συναπτά έτη, έτσι και φέτος, συμμετέχει ενεργά στην μεγαλύτερη γιορτή της αγοράς, δίνοντας την ευκαιρία σε πελάτες της και μη, να επωφεληθούν των εκπτώσεων τις συγκεκριμένες ημέρες. Γι΄ αυτό, μείνετε συντονισμένοι στο Bitedefender.gr και στο Facebook Page μας έτσι ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα μας!

*Σημειώνεται ότι η φετινή Black Friday θα είναι στις 24 Νοεμβρίου και αντίστοιχα, η Cyber Monday στις 27 Νοεμβρίου!

 

 

 

 

Back to top Back to top