Ανακτήστε τον Facebook Λογαριασμό σας

Ευχόμαστε να μη βρεθείτε ποτέ στη δυσάρεστη θέση να παραβιάσει κάποιος το Facebook profile σας αλλά δεδομένου ότι είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο, δραττόμαστε της ευκαιρίας να σας συμβουλέψουμε ανάλογα.

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή…

Έστω ότι πέφτει στην αντίληψη σας ότι πέσατε θύμα hacking στον προσωπικό σας λογαριασμό, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε ή να αγχωθείτε γιατί σας έχουμε καλά νέα! Σας δίνεται η ευκαιρία να ανακτήστε το λογαριασμό σας με 7 απλά βήματα, δίνοντας τέλος στην εν λόγω επίθεση, γρήγορα και εύκολα.

Παρακάτω, θα βρείτε τα ακριβή βήματα για τη λύση του προβλήματος:

#1. Ζητήστε από ένα συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο να σας επιστρέψει την πρόσβαση στο δικό του προσωπικό προφίλ προκειμένου να επισκεφθείτε το δικό σας. Αφού επισκεφθείτε το «παραβιασμένο» προφίλ σας, κάντε “report”.

#2. Αφού το επιλέξετε την παραπάνω ένδειξη, σας εμφανίζεται αυτόματα η επιλογή “Recover or close this account” (ή αν το έχετε στα ελληνικά, «Ανάκτηση ή κλείσιμο αυτού του λογαριασμού»).

#3. Επόμενο βήμα στο νέο μενού που καλείστε να επιλέξετε είναι το “Recover this account” (= ανάκτηση του λογαριασμού σας)

#4. Στη συνέχεια, πρέπει να δηλώσετε τρόπο αποστολής κωδικού επαλήθευσης ταυτότητας, είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μήνυμα είτε στον αριθμό τηλεφώνου που προσθέσετε.

#5. Αφού λάβετε τον κωδικό, τον συμπληρώνετε στο gap που θα σας ζητηθεί προκειμένου να τον ταυτοποιήσετε .

#6. Ως επόμενο βήμα έχει σειρά να δημιουργήσετε εκ νέου τον κωδικό της πρόσβασής σας.

#7. Αυτόματα, θα σας εμφανιστεί μήνυμα, το οποίο θα σας ρωτάει αν επιθυμείτε ή όχι να αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές, εξ αποστάσεως. Προφανώς επιλέγετε αποσύνδεση γιατί με την διατήρηση σύνδεσης στις υπόλοιπες συσκευές είναι βούτυρο το ψωμί των  κακόβουλου εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένος στο λογαριασμό σας και μπορεί να συνεχίσει να δημοσιεύει από αυτόν. Σας προτείνουμε να κάνετε κλικ στην επιλογή “Αποσύνδεση άλλων συσκευών”.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να συνδεθείτε στις υπόλοιπες συσκευές σας, εκ νεόυ! Συγχαρητήρια, ολοκληρώσατε τη διαδικασία επιτυχώς!

Μην ξεχνάτε να προστατεύετε τις συσκευές σας με τα προϊόντα της Bitdefender, χάρη στην ολοκληρωμένη και αποτελεσματική ασφαλή πλοήγηση που σας παρέχουν.

Back to top Back to top