Εταιρική Ασφάλεια

Εταιρικές Λύσεις Ασφαλείας Bitdefender

Η Bitdefender από την ίδρυσή της στοχεύει στην μέγιστη ασφάλεια και προστασία των επιχειρήσεων και των καταναλωτών. Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στον κυβερνοχώρο, αναπτύσσει λύσεις που προστατεύουν από τις σύγχρονες απειλές και διατηρούν χαμηλά τα κόστη συντήρησης και διαχείρισης. Κατά καιρούς, η προσπάθεια αυτή ανταμείβεται με βραβεύσεις των λύσεων από ανεξάρτητους φορείς, αλλά και με διακρίσεις στα πλαίσια διαγωνισμών που εξετάζουν εξονυχιστικά τα προϊόντα ασφαλείας και δικαίως, η Bitdefender λαμβάνει τις υψηλότερες βαθμολογίες. Κάποιες από τις επιτεύξεις της είναι και η δημιουργία μια ενοποιημένης πλατφόρμας ασφαλείας και ανάλυσης του GravityZone. Τα πακέτα της συγκεκριμένης πλατφόρμας προστατεύουν από προηγμένες επιθέσεις και στοχεύουν στην ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας. Ας δούμε, όμως, τα προϊόντα της συγκεκριμένης πλατφόρμας πιο αναλυτικά.

 

GravityZone Business Security Enterprise

Η λύση  GravityZone Security Enterprise σχεδιάστηκε για να προστατεύει μεσαίες  και μεγάλες επιχειρήσεις από τις εξελιγμένες απειλές του κυβερνοχώρου. Έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει και να θωρακίζει την υποδομή και να προλαμβάνει εν τη γένεσή τους κακόβουλες και μη εξουσιοδοτημένες ενέργειες  στα τερματικά με την τεχνολογία  EDR προσφέροντας αναλυτική πληροφορία για την ιστορικότητα του συμβάντος  Καλύπτει physical, virtual, mobiles και cloud-based endpoints ανεξαρτήτως λειτουργικού, ενώ προσφέρει και προστασία των emails Κάποια βασικά πλεονεκτήματα της λύσης Business Security Enterprise είναι τα εξής:

  • Μέγιστη αποδοτικότητα : Η πιο αποτελεσματική πλατφόρμα παγκοσμίως σε συνδυασμό με δυνατότητες εντοπισμού και απόκρισης EDR & Incident Response, επιτυγχάνει την ταχύτερη διαχείριση των συμβάντων με 1 μόνο κλικ, διατηρώντας το μικρότερο footprint
  • Μέγιστη αποτελεσματικότητα : 30 επίπεδα προστασίας από γνωστές και άγνωστες απειλές και περιορισμό των false positives.
  • Εύχρηστη κονσόλα διαχείρισης για της ομάδες IT, γρήγορη πρόσβαση στην πληροφορία για τις ομάδες ασφαλείας και ενισχυμένο με Live Search Threat Hunting
  • Τεχνολογίες αιχμής χωρίς να απαιτείται εξειδίκευση : 1 agent, 1 μοναδικό installation, 1 κονσόλα διαχείρισης και δυνατότητα ρόλων για όλους τους διαχειριστές.
  • Ολοκληρωμένη κάλυψη και ενσωμάτωση APIs, SIEMs και άλλων εργαλείων ασφαλείας που προσφέρονται από τους MSPs

 

GravityZone Business Security Premium

Το Business Security Premium προστατεύει οργανισμούς κάθε μεγέθους  από εξελιγμένες επιθέσεις του κυβερνοχώρου. Διαθέτει μια ενιαία κονσόλα και καλύπτει physical, virtual, mobiles και cloud-based endpoints ανεξαρτήτως λειτουργικού καθώς και email προστασία. Κάποια από τα  πλεονεκτήματα της υπηρεσία είναι τα εξής:

  • Ενισχυμένη προστασία έναντι στις Ransomware επιθέσεις : κρυπτογραφεί και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας τοπικά
  • Εντοπισμός και πρόληψη επιθέσεων μέσω ευπαθειών δικτύου όπως brute force attacks, lateral movements κ.ά.
  • Διαθέτει μια ολοκληρωμένη ανάλυση των κινδύνων μέσω του Risk Management και Human Risk Analytics και προσφέρει αυτόματες ρυθμίσεις θωράκισης
  • Προστασία και Forensic Analysis από άκρη σ’ άκρη : Η ανάλυση επιθέσεων και η οπτικοποίηση τους ενισχύουν το επίπεδο ορατότητας στο τοπίο απειλών του οργανισμού και αποκαλύπτουν το ευρύτερο πλαίσιο των επιθέσεων στα τελικά σημεία.
  • Τεχνολογίες αιχμής συνδυάζονται για μέγιστη αποτελεσματικότητα : Sandbox Analyzer, Machine Learning, AI, Behavior Analysis κ.α.

 

 GravityZone Cloud Email Security

Το GravityZone Security for email προσφέρει πολυεπίπεδη ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βασισμένη στο cloud, για οργανισμούς και παρόχους υπηρεσιών διαχείρισης (MSP). Το GravityZone Email Security προστατεύει όλους τους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υποστηρίζει υβριδικά περιβάλλοντα που χρησιμοποιούν Exchange on-premise, Microsoft365, Exchange Online ή Gmail. Προσφέρει μέγιστη ασφάλεια για τις απειλές και τους κινδύνους του ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου π.χ. phishing, spam και κακόβουλο λογισμικό, υψηλή αποδοτικότητα και εύκολη διαχείριση των ομάδων χρηστών (τοπική καραντίνα, groups, εφαρμογή πολιτικών κ.α.) Τα κύρια πλεονεκτήματά του προϊόντος είναι τα εξής:

  • Oλοκληρωμένη ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προστασία από γνωστές και αναδυόμενες απειλές, όπως επιθέσεις πλαστοπροσωπίας, Business Email Compromise (BEC), απάτη CEO, phishing, ransomware
  • Πλήρης έλεγχος της ροής της αλληλογραφίας για εισερχόμενα και εξερχόμενα
  • Προστασία σε πραγματικό χρόνο : Διαθέτει προστασία Time-of-click και προστατεύει τους χρήστες, καθώς τους προειδοποιεί σε περίπτωση ανίχνευσης κάποιας απειλής
  • Φιλτράρει τα εξερχόμενα μηνύματα και το περιεχόμενό τους με πολυεπίπεδους μηχανισμούς και Sandbox Analyzer

 

GravityZone Full Disk Encryption

Το GravityZone Full Disk Encryption κρυπτογραφεί τους εσωτερικούς δίσκους τόσο σε σταθερούς, όσο και σε φορητούς υπολογιστές Windows & Mac. Η λύση χρησιμοποιεί αλγόριθμους κρυπτογράφησης που διασφαλίζουν τα δεδομένα και αποτρέπουν οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι τα εξής:

  • Εφαρμογή αυθεντικοποίησης πριν την εκκίνηση του λειτουργικού, ώστε να εισέρχονται μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες
  • Μέσω κεντρικής κονσόλας διαχείρισης, οι administrators έχουν την δυνατότητα να εφαρμόσουν και να διαχειριστούν τις πολιτικές κρυπτογράφησης και να δημιουργήσουν  αναφορές σε ένα ενιαίο περιβάλλον

 

GravityZone Patch Management

Αυτοματοποίηση για μέγιστη αποδοτικότητα και ασφάλεια. Το Patch Management add on  δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να διατηρούν ενημερωμένα τα λειτουργικά τους συστήματα αλλά και τις εφαρμογές τους. Μέσω κεντρικής διαχείρισης, δίνεται η δυνατότητα για τον προγραμματισμό και την αυτοματοποίηση της επιδιόρθωσης των κενών ασφαλείας σε περισσότερες από 2,5 χιλιάδες εφαρμογές. Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του Bitdefender Patch Management είναι τα εξής:

  • Προγραμματισμός για αυτοματοποιημένη επιδιόρθωση και reports
  • Παραμετροποίηση σύμφωνα με τις ανάγκες του οργανισμού
  • Ολοκληρωμένος έλεγχος των εγκατεστημένων Patches και δυνατότητα διορθωτικών ενεργειών σε όλα τα end-points

 

Οι παραπάνω λύσεις περιέχονται στο εταιρικό portfolio ασφαλείας GravityZone και προσφέρουν την μέγιστη ασφάλεια για κάθε μέγεθος οργανισμού, διατηρώντας χαμηλά τα διαχειριστικά κόστη και δίνοντας αξία στην επένδυσή σας. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Bitdefender και μείνετε ενημερωμένοι ή επικοινωνήστε μαζί τους στο 215-5353030 για να μιλήσετε με έναν έμπειρο σύμβουλο ασφαλείας ώστε να σας βοηθήσει να βρείτε την κατάλληλη λύση για τις δικές σας ανάγκες .

 

 

Back to top Back to top