Η Bitdefender κέρδισε τρία κορυφαία βραβεία για το 2015 για τις λύσεις Security εταιρικών και οικιακών χρηστών, καθώς και για το προϊόν ασφάλειας Android, από την διάσημη και ανεξάρτητη εταιρία αναλύσεων AV-TEST.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε στις 17/2/2016:
Το Bitdefender Endpoint Security πήρε το βραβείο καλύτερης απόδοσης για εταιρικά προϊόντα ασφαλείας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενώ το Bitdefender Internet Security πήρε το βραβείο του προϊόντος με καλύτερη απόδοση για τους οικιακούς χρήστες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από την AV-TEST, βάση εντατικών δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την διάρκεια του 2015. Επίσης το Bitdefender Mobile Security, ονομάστηκε το καλύτερο προϊόν ασφαλείας για Android.

 

Bitdefender AV TEST

Το προϊόν της Bitdefender: Internet Security απέδειξε ότι έχει σχεδόν μηδενική επίπτωση στην απόδοση του συστήματος, παρά την υψηλής προστασία που παρείχε σε όλες τις δοκιμές.

Για αυτήν την εξαιρετική απόδοση, το Ινστιτούτο AV-TEST έδωσε στο Bitdefender Internet Security το βραβείο ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ για το 2015.

Μάθετε παραπάνω ΕΔΩ

 

Bitdefender AV TEST 

Η εταιρική λύση της Bitdefender Endpoint Security απέδειξε σε όλες τις 6 εργαστηριακές δοκιμές κατά το έτος 2015, το γεγονός ότι η εξαιρετική προστασία δεν απαιτεί κατ 'ανάγκη την επιβάρυνση της απόδοσης του συστήματος. Το προϊόν πάντα κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων λύσεων.

Για αυτήν την απόδοση, το προϊόν της Bitdefender λαμβάνει από το AV-TEST το βραβείο ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ για το 2015.

Μάθετε παραπάνω ΕΔΩ

 

Bitdefender AV TEST

Για όλο το έτος και για 6 γύρους δοκίμων, το AV-TEST αναζητούσε την πιο ασφαλή εφαρμογή για Android, που θα έπαιρνε τις καλύτερες βαθμολογίες στις τρεις κατηγορίες δοκιμών: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, και πρόσθετες σημαντικές λειτουργίες ασφαλείας (ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ).

Το βραβείο για το 2015 πηγαίνει στο Bitdefender Mobile Security.

 Μάθετε παραπάνω ΕΔΩ

 

 

Η Bitdefender σταθερά σας προσφέρει κορυφαία προστασία, πρωτοποριακή τεχνολογία και τις καλύτερες τιμές.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας !