Το Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα της Bitdefender

Το Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα της Bitdefender

Η Bitdefender σταθερά παράγει βραβευμένη και κορυφαία τεχνολογία ασφαλείας η οποία καλύπτει τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες των οικιακών καταναλωτών. Έχοντας ανεβάσει τα πρότυπα ασφάλειας σε υψηλοτέρα επίπεδα, κερδίζει κάθε χρόνο την αναγνώριση και τις βραβεύσεις από τους ειδικούς όπως το PC Magazine (19 φορές νικητής Editor’s Choice) το AV-Test (Βραβείο: Καλύτερη προστασία και καλύτερη απόδοση!) και το AV-Comparatives (Antivirus of the Year!). 

Bitdefender 2018 all Boxes 

Το Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα της Bitdefender, πλήρως εξελληνισμένο, σας προσφέρει όλα τα δημοφιλή προϊόντα της εταιρίας όπως το Antivirus Plus, το Internet Security, το Total Security Multi Device και το Family Pack, πληροφορίες για τις δυνατότητες των εφαρμογών, ασφαλείς online αγορές, συμφέρουσες προσφορές έως και δοκιμαστικές εκδόσεις για να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες σας.

Τα προϊόντα Bitdefender για windows και Android είναι εξελληνισμένα και καλύπτονται επίσης από δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη στα Ελληνικά.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) και με ένα σύγχρονο και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, σας εξασφαλίζουμε μια ευχάριστη εμπειρία συναλλαγών. Το σύστημα μας παραδίδει άμεσα οποιαδήποτε μέρα και ώρα ηλεκτρονικά την εφαρμογή που θα επιλέξετε και τα κλειδί ενεργοποίησης της συνδρομής σας με την χρήση πιστωτικής κάρτας/PayPal, όπως επίσης σας προσφέρει και την επιλογή της αντικαταβολής με courier.

Bitdefender Greca

 

Back to top Back to top